Процесът на възстановяване на Съвместния всеобхватен план за действие относно

...
Процесът на възстановяване на Съвместния всеобхватен план за действие относно
Коментари Харесай

САЩ признаха: Ядрената сделка с Иран е в застой

Процесът на възобновяване на Съвместния изчерпателен проект за деяние по отношение на нуклеарната стратегия на Иран е спрян и надали ще бъде обновен скоро. Това съобщи израелският министър на защитата Бени Ганц, представен от " Ройтерс ".

По време на конференция по въпросите на сигурността в университета " Райхман " в Херцлия Ганц съобщи, че " нуклеарното съглашение с Иран е в интензивно поделение ". Той съобщи, че договарянията за възобновяване му във Виена са били прекъснати най-малко до междинните избори за Конгрес в Съединени американски щати на 8 ноември.

Във вторник „ Уолстрийт Джърнал “ заяви, че американски и европейски представители са песимистично настроени във връзка с възобновяване на процеса преди изборите за Конгрес през ноември.

Според източниците на вестника Белият дом не е взел решение да " приключи дипломатическите старания ", само че политическият подтекст " оставя малко време за реализиране на дефинитивно съглашение ", защото Конгресът би трябвало да бъде известен 30 дни авансово за възможни проекти за анулация на глобите против Иран.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР