Процесът е по тъжба на бившия заместник-министър на земеделието и

...
Процесът е по тъжба на бившия заместник-министър на земеделието и
Коментари Харесай

Кирил Петков се яви в съда като свидетел по дело за клевета срещу Дунчев

Процесът е по просба на някогашния заместник-министър на земеделието и горите Атанас Добрев. Делото против някогашният народен представител от ПП  и екс началник на Агенцията по горите Александър Дунчев е за 30 хил лв. поради две негови изявленията, в които споделя, че до момента в който Добрев е в министерството нищо няма да се оправи, тъй като той е знак на задкулисието. Добрев беше уволнен от тогавашния министър председател Кирил Петков.

Преди правосъдното съвещание Петков сподели, че се явява, с цел да отбрани Дунчев.

" Въпреки разногласията, които имахме, мисля, че той е един добър специалист, експерт. И, когато става дума за горите е човек, на който може да се разчита ", сподели Кирил Петкова пред журналити.

Той говореше за абсурда, при който Дунчев отхвърли да е претендент за народен представител на последните избори на 2 април. Разногласията им бяха във връзка решението на Политическа партия да даде на съдружния си сътрудник " Демократична България " да води листата за София-област. Тогава стана ясно, че Петков му предложил да е втори в листата на обединението в София-област, което било недопустимо за него. На 7 март той напусна " Продължаваме промяната ".

Петков не пожела да разяснява настоящи политически тематики.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР