Процентът на одобрение на работата на президента на САЩ Джо

...
Процентът на одобрение на работата на президента на САЩ Джо
Коментари Харесай

Рекордно нисък рейтинг за Джо Байдън

Процентът на утвърждение на работата на президента на Съединени американски щати Джо Байдън е достигнал най-ниското си равнище от 36% по време на престоя му в Белия дом, заяви ABC News, базирайки се на данни, предоставени от Langer Research Associates.

На собствен ред 56% от хората имат негативно мнение за работата на настоящия президент. Останалата част от интервюираните се затрудняват да отговорят.

Освен това съгласно изследване на ABC News, извършено взаимно с Washington Post, 68% от американците считат, че 80-годишният Байдън е прекомерно остарял, с цел да се кандидатира за втори мандат.

Докато 44% от интервюираните считат, че евентуалният противник на Байдън на изборите през 2024 година, 76-годишният някогашен президент Доналд Тръмп, е прекомерно остарял .

В същото време, отбелязва ABC News, доста от интервюираните означават умствената заостреност и положителното здраве на Тръмп за възрастта му, до момента в който в тази ситуация с Байдън участниците в допитването имат подозрения и по двата въпроса .

Също по този начин съгласно изследването 54% от американците считат, че Тръмп се е справил чудесно с икономическите компликации по време на мандата си.
 Байдън се усеща най-опитен за президент на Съединени американски щати
Байдън се усеща най-опитен за президент на Съединени американски щати

След въпрос за напрдващата му възраст

Такова е мнението на 36% от американците за Байдън.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР