Противовъздушната отбрана на Украйна е свалила 15 руски крилати ракети,

...
Противовъздушната отбрана на Украйна е свалила 15 руски крилати ракети,
Коментари Харесай

Украйна съобщи, че е свалила руски крилати ракети, насочени към Киев

Противовъздушната защита на Украйна е свалила 15 съветски крилати ракети , които са били изстреляни през нощта против столицата Киев. Това оповестиха украински публични лица , предава Антоанета Радфорд от „ BBC News “.

Високопоставеният боен чиновник Сергей Попко твърди, че няма информация за жертви вследствие на офанзивата. Той счита, че ракетите са били изстреляни от четири бомбардировача , летящи от региона на Каспийско море.

Според Украйна Русия е подхванала една от най-големите си офанзиви с дрон в неделя вечерта. По време на тази вълна от удари с дронове и ракети е бил погубен най-малко един човек и са били ранени петима .

Новите ракетни офанзиви пристигнаха часове преди Русия да отбележе Деня на успеха . Докато страната се готви за основното събитие на деня – военния церемониал – настроението в Москва е нервно.

Поредица от детонации, офанзиви с дронове и бойкот раздрусаха Русия през миналата седмица , в това число хипотетична офанзива с дронове против Кремъл. Москва упрекна украинските дронове, само че Киев отхвърли да е забъркан.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР