Противоречивият интернет инфлуенсър Андрю Тейт и брат му Тристан са

...
Противоречивият интернет инфлуенсър Андрю Тейт и брат му Тристан са
Коментари Харесай

Андрю Тейт и брат му пак са в ареста - по обвинение в сексуални престъпления

Противоречивият интернет инфлуенсър Андрю Тейт и брат му Тристан са арестувани в Румъния в понеделник вечер поради обвинявания в полови закононарушения в Обединеното кралство.

" Служители от Службата за престъпни следствия на страната и служители на реда от град Волунтари извършиха две европейски заповеди за арест, издадени от правосъдните управляващи на Обединеното кралство, за осъществяване на полови закононарушения и употреба на хора на територията на Англия ", се споделя в изказване на румънската полицията, представено от CNN.

Апелативният съд в Букурещ отсрочи вземането на решение по заповедта.

За момента мъжете остават в ареста.

37-годишният Андрю Тейт и 35-годишният Тристан настояват, че са почтени.

" Те изрично отхвърлят всички обвинявания и показват надълбоко отчаяние, че такива съществени обвинявания се възраждат без основни нови доказателства ", се споделя в изказване на техни представители.

Братята дефинират заповедта за арест като " объркващо възкръсване на обвинявания отпреди десетилетие ", поради което те са " разтревожени и надълбоко обезпокоени ".

Мъжете са разследвани от румънските управляващи по обособени обвинявания в обезчестяване, трафик на хора и основаване на незаконна група.

Те са упрекнати в употреба на дами посредством бизнес със наличие за възрастни, за който прокурорите настояват, че е работил като незаконна група.

В обвинителния акт, оповестен през юни м.г., наред с братя Тейт са посочени и още две румънски сътруднички, като все още са разпознати осем техни жертви.

През декември м. година румънският съд забрани на двамата братя, които имат английски и американски паспорти, да напущат Румъния, откакто желаеха да посетят майка си в болница в Обединеното кралство.

" Познавам случая по-добре от вас, познавам го от близко, а вие не. Виждал съм всички престъпни досиета и доказателства против мен, а вие не. Знам истината за това, което се е случило, а вие не ", сподели Андрю Тейт през юни в изявление за BBC.

" И ви споделям безусловно и изрично, че в никакъв случай не съм наранявал никого. Делото, което е заведено против мен, е изцяло и напълно изфабрикувано и в никакъв случай няма да бъда приет за отговорен за каквото и да било ", добави тогава инфлуенсърът.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР