Противно на слуховете, доктор Щонова е върл противник на пластичната

...
Противно на слуховете, доктор Щонова е върл противник на пластичната
Коментари Харесай

Най-обсъжданата наша лекарка обясни защо изглежда прекрасно

 Противно на слуховете, лекар Щонова е безжалостен съперник на пластичната хирургия и разкрасителните интервенции и се кълне, че в никакъв случай не е прибягвала до тях. A невероятния си външен тип дължи извънредно и единствено на самодисциплина, недояждане и спорт.

" Нещата, свързани със силикон, корекции, хирургично премоделиране на разположение, филъри, изкуствени мигли, ме тормозят. Винаги ясно съм изразявала несъгласието си с пластичната хирургия. Не бих прибягнала до услугите на еластичен хирург. Изпитвам мощна болежка и даже се отвращавам при типа на красиви лица, натъпкани с набухватели. Защо да се лъжем? Кого да лъжем? Мисля, че след пластични промени човек губи своята достоверност ", безапелационна е лекар Щонова. 

Тя е съумяла да резервира младежката си визия благодарение на постоянен спорт и някои правила, които съблюдава. " Плувам два дни в седмицата най-малко по 90 минути. Правя йога всеки ден. Ползвам стълбите, а не асансьора. Медитирам. Прощавам ", дава рецептата си Неделя. " Никога не съм стъпвала на козметик, нямам време за това. Ставам рано - в 6 часа, пия зелен чай. Винаги се заливам с ледена вода, когато вземам душ, дремя на хладно, най-вече на 20 градуса ", разкрива тя. 

Щонова заобикаля нездравословна храна, не пие и не пуши. Хапва плодове, малко риба с ориз или зеленчуци. Придържа се към безглутенов режим. " Рядко преяждам, неприятно ми е от доста храна, ставам от масата леко гладна. Прилежна съм и във връзка с спорта. Непрекъснато съм в придвижване ", споделя Неделя, написа " Минаха години ". Тя не държи и на скъпата козметика. " Предпочитам да си намажа лицето с чист зехтин и мед, вместо да дам 500 лв. за минерални и целебни субстанции, извлечени от термални извори, поместени в специфичен флакон със сребърно покритие. По-добре да ги дам за добра храна и уроци по плуване на щерка ми ", споделя красивата водеща.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР