Протестно автошествие се проведе от центъра на София днес до

...
Протестно автошествие се проведе от центъра на София днес до
Коментари Харесай

Протестно автошествие до къщата на Борисов в Банкя

Протестно автошествие се организира от центъра на София през днешния ден до Банкя. Целта на акцията е да изиска оставката на държавното управление и персонално на премиера Борисов, а измежду участниците са майките на деца с увреждания от самодейността "Системата ни убива ", заяви БГНЕС.

Протестиращите потеглиха от паркинга на Българска национална банка и стигнаха с колите до Банкя. Сред виковете, които се чуваха пред дома на Борисов в Банкя бяха "Оставка ".

От протестиращите обявиха, че са внесли писмо в Министерски съвет, с което уведомяват Борисов, че ще бъдат пред дома му в Банкя.

Вера Иванова от самодейността напомни, че за оставка на кабинета упорстват от началото на март предходната година. "Причината беше, че Сачева не си подаде оставката след заличаването на Закона за персоналната помощ, и откакто остави хиляди хора в най-тежкото състояние без асистенти.

Междувременно по-рано през днешния ден ясно, че министър председателят е на посещаване в Ямбол, където дружно с министъра на финансите Кирил Ананиев посети пречиствателна станция за отпадъчни води.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР