Протестите в защита на д-р Димитров продължават. За да го

...
Протестите в защита на д-р Димитров продължават. За да го
Коментари Харесай

В България има геноцид над белите хора! Пловдивският крадец Жоро Плъха си е получил заслуженото, отсече бизнесмен!

Протестите в отбрана на доктор Димитров не престават. За да го поддържат, с изключение на в Пловдив, жители излязоха по улиците на София и други градове в страната. Към демонстрациите се причислиха таксиметрови водачи и последователи на двата огромни футболни клуба в Пловдив – “Ботев” и “Локомотив”

Лекарят беше задържан, откакто смъртоносно рани известния като Жоро Джевизов – Плъха

“Това, че българският народ се сплоти е показателно, реакцията е изцяло естествена. Проблемът е ужасно назрял и би трябвало да бъде позволен по някакъв метод, тъй като в страната ни е налице геноцид над белите хора”, разяснява в студиото на “България сутрин” предприемачът Ивайло Караньотов.

Той бе безапелационен, че законът би трябвало да се промени. По думите му, крадецът, който беше погубен си е получил заслуженото.

“Апелирам държавното управление да направи нещо за народа. Когато в България е налице ликвидиране, без значение дали то е съзнателно или несъзнателно, се лежи в пандиза. Не бива да забравяме обаче, че не всички случаи са идентични”, отсече още Караньотов.

Пред Bulgaria ON AIR журналистът Кин Стоянов уточни, че се е присъединил в митинга в отбрана на пловдивския доктор, предизвикан от извънредно дребната информация, предоставена на обществото от прокуратурата и полицията по случая.

“Трябваше да има повече елементи към случая. Все още безусловно нищо не е ясно. Смятам обаче, че наложената мярка на доктор Димитров е репресивна, в тази ситуация тя можеше да бъде по-мека, най-малко до момента в който истината излезе наяве”, акцентира той.

Днес изтича 72-часовата мярка за неотклонение на арестувания пловдивски доктор Иван Димитров, който простреля Жоро Джевизов-Плъха, влезнал в дома му с щурм измежду нощ.

Пловдивският апаш Жоро Джевизов – Плъха влезнал с щурм в дома на Димитров измежду нощ, до момента в който дамата и децата на доктора са спели. Той се опитал да ги отбрани и по този начин се стигнало до смъртоносното раняване на Плъха.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР