Протестите са една демократична форма. Когато се заяви и е

...
Протестите са една демократична форма. Когато се заяви и е
Коментари Харесай

Цветанов: Проблем е, когато протестите блокират пътища и пречат на граждани

Протестите са една демократична форма. Когато се съобщи и е ясно кой стои зад митингите, те не съставляват проблем за демократичните общества. Проблем е, когато се вършат опити за блокиране на кръстовища, на пътища, с което се нарушават правата на хората, които се връщат от работа или пътуват със фамилиите си. Това сподели Цветан Цветанов пред публицисти в Поморие.

За всички стана ясно, че в немалката си част митингите са добре проведени. Видяхме доста политически лица, които през днешния ден оферират своята "визия за България ". Но ние не би трябвало да забравяме интервалите, когато тъкмо тези лица са имали опцията д оставят доста тежко завещание и са имали опцията покажат какво могат да вземат решение като политики. Днес безработицата е 5%, а минималната работна заплата е 510 лв., а от следващата година тя ще бъде 560 лв., сподели оше Цветанов.

Нашата цел е до края на мандата ни да имаме минимална работна заплата 650 лв.. Когато Плевнелиев беше президент, неговата брачна половинка тогава не се възползваше от услугите на НСО. Спомняте ли си, когато Георги Първанов беше държавен глава, да е имало случай със Зорка Първанова? Това е въпрос на нрав и на държание. Смятам, че е несериозно да се упреква ГЕРБ за тези произшествия, разяснява Цветанов.

НСО е директно подчинено на Румен Радев. Няма по какъв начин госпожа Радева да не е знаела какво се случва в обстановката от преди няколко дни. Нека да търсим виновността за какво госпожа Радева е позволила това да се случи и какво постанова първата дама да употребява тези светлинни сигнали, сподели още Цветанов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР