Протестиращи в Цалапица снощи се опитаха да атакуват имотите на

...
Протестиращи в Цалапица снощи се опитаха да атакуват имотите на
Коментари Харесай

След убийството в Цалапица: Протестиращи атакуваха имотите на двамата арестувани

Протестиращи в Цалапица нощес се пробваха да нападат парцелите на фамилията на двамата задържани близнаци.

Срещу Валентин и Борислав Динкови е повдигнато обвиняване за персонално укривателство, само че околните на убития юноша Димитър Малинов считат, че те са били съучастници в тежкото закононарушение.

Според майката на Димитър Малинов синът ѝ не е погубен на мястото, оповестено от проверяващите, а наоколо до пощенската станция в центъра на селото.

" Тук стартира прословутият побой над Митко. Впоследствие тялото на Митко лежи тука. Оставят го тук и потеглят с колата. И се връщат след няколко минути ", сподели Атанаска Бакалова, майка на убития юноша.

Повече от 70 дни няма арестуван за убийството на Димитър Малинов.

" Нямаме данни Рангел изобщо да е издирен – нито в Нидерландия, нито където и да било другаде. Това е едно момче, което работело, евентуално на черно, строително-ремонтни действия по жилища. Така, че нито разполага с финансов запас, нито с някакъв различен. Явно му оказват помощ, с цел да се укрива по този начин сполучливо, че немските полицейски служби да не могат да го намерят ", сподели юристът на Атанаска Бакалова - Антоанета Николова.

В Цалапица напрежението ескалира. Снощи хората нападнаха с камъни и пиратки парцелите на семейството Динкови. Поводът – непристоен жест, показан на майката на убития юноша Димитър Малинов. Близнаците Валентин и Борислав Динкови са арестувани за укривателство.

Бързата интервенция на полицията предотврати саморазправата, само че протестиращите упорстват за нов следствен опит и привличане на близнаците като съизвършители на убийството.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР