Протестиращи срещу управлението на страната блокираха с осем автомобила движението

...
Протестиращи срещу управлението на страната блокираха с осем автомобила движението
Коментари Харесай

Първа блокада на празника: Протестиращи спряха движението към Дунав мост

Протестиращи против ръководството на страната блокираха с осем автомобила придвижването в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " при Русе.

" Днес е огромен български празник. Вместо да сме самостоятелни, то в последните 12 години сме извънредно подвластни от мафията, от ръководещите ", сподели Зорница Ранева - един от уредниците на митинга.



На въпрос за какво протестиращите са малцина, тя изясни, че се чака към недоволството да се причислят и други по-късно денем.

Тя сподели, че блокирането на кръговото кръстовище край Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " ще продължи до 16.00 часа.

Екипи на полицията контролират и пренасочват трафика по обходни направления. Влизането от румънска страна към България е допустимо единствено за леки коли, като водачите на камиони изчакват повдигането на блокадата.



Ранева изясни, че част от протестиращите ще се включат в недоволството и край град Бяла. Там се планува в 17.30 часа затваряне за повече от час на кръговото кръстовище, което е част от основния път Русе-Велико Търново.

Днес се чакат засилени протестни дейности и на други места в страната под надпис " Велико национално въстание-3 ". То стартира публично от 17 ч., само че разнообразни групи протестиращи предизвестиха, че са подготвили " изненади ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР