Протестиращи превозвачи блокираха входа на София от парк Врана в

...
Протестиращи превозвачи блокираха входа на София от парк Врана в
Коментари Харесай

Полицията спря протестиращите превозвачи на входа на София


Протестиращи превозвачи блокираха входа на София от парк " Врана " в посока центъра на града по бул. " Цариградско шосе ". Полицията не е позволи транспортните средства да влязат в града.

Снимка: btvnovinite.bg


Часове камионите на митинга останаха на входа на столицата, без позволение да влязат в центъра на столицата. Според предварителната организация те трябваше да тръгнат към Министерския съвет в 9.

Превозвачите се оплакват и от " заложени клопки " - автомобилни инспектори вършат неочаквани инспекции на камионите, а Министерство на вътрешните работи не спомага за осъществяването на митинга, тъй че да не се сковава придвижването в София.

Снимка: btvnovinite.bg


От бранш „ Транспорт “ са непреклонни – желаят понижаване на цената на горивата и взеха решение да блокират придвижването на входа на София по „ Цариградско шосе “.

Превозвачите към момента са афектирани на държавното управление и премиера, който предходната седмица им уточни вратата на кабинета си. Те споделят, че са подготвени за нови диалози с държавното управление, само че са безапелационни, че взаимни отстъпки няма да създадат.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР