Протестиращи по улиците на Ливан помогнаха на майка да успокои

...
Протестиращи по улиците на Ливан помогнаха на майка да успокои
Коментари Харесай

Протестиращи в Ливан успокоиха изплашено дете с песничка

Протестиращи по улиците на Ливан помогнаха на майка да успокои детето си, като му изпяха детска песничка, съобщи Си Ен Ен. Видео на осъществяването им беше публикувано в обществените мрежи.
Хроника: Протести в Испания, Чили и Ливан Хиляди излязоха на манифестации, с цел да отстояват правата си
Елиан Джабур карала на път за дома си, когато пред нея се изпречила навалица от протестиращи. Преминавайки около тях, те заобиколили колата и дамата ги помолила да бъдат малко по-тихи, тъй като вози сина си на задната седалка.

Тогава протестиращите запели обичаната на всички дребни деца ария за бебето акула (Baby Shark) за да успокоят дребното момченце.

„ Беше непринудено! Синът ми доста харесва тази ария, слуша я непрекъснато у дома и се смее “, споделя Джабур пред Си Ен Ен.

Видеоклипът бързо обиколи обществените мрежи, като досега е гледано над 100 хиляди пъти. То станало толкоз известно, че брачният партньор на Джабур го гледал преди тя да успее да му опише какво се е случило.

Вече пет денонощия не престават невижданите от години митинги в Ливан. Причина за тях станаха проектите на държавното управление да извърши серия непопулярни промени, с цел да оздрави държавния бюджет.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР