Протестиращи от Автомагистрали - Черно море заявиха, че ще сезират

...
Протестиращи от Автомагистрали - Черно море заявиха, че ще сезират
Коментари Харесай

Полиция спря пътните блокади на Авмагистрали Черно море в Бургас

Протестиращи от " Автомагистрали - Черно море " обявиха, че ще сезират прокуратурата и Европейски Съюз, в случай че настояванията им не бъдат задоволени.

Днес служащите се събраха на митинг в Бургас и затрудниха придвижването на три основни улици в града, които водят към кръгово придвижване на входно изходната артерия от и за София. Полицията не разреши затварянето на пътищата. Протестът продължи до 14,30 часа. Той бе поради неизплатените суми от страна на страната към сдружението. Те споделиха, че заради тази причина не са получавали заплати близо от месец април. Служител на " Автомагистрали - Черно море " сподели, че в Бургас е третият им митинг. Недоволството е поради закъснение изплащането на 37 милиона лв. на сдружението от държавната компания " Автомагистрали ".

В отворено писмо до служебния министър председател Стефан Янев, министри и Агенция " Пътна инфраструктура " уредниците на митинга от синдиката на КНСБ в сдружението упорстват за неотложно погашение на всички дължими средства на компанията.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР