Протестиращи блокираха автомагистрала "Хемус" при пътен възел "Белокопитово", предаде "Фокус".

...
Протестиращи блокираха автомагистрала "Хемус" при пътен възел "Белокопитово", предаде "Фокус".
Коментари Харесай

Протестиращи затвориха автомагистралите Хемус и Тракия, хаос в България /снимки/

Протестиращи блокираха автомагистрала "Хемус " при пътен възел "Белокопитово ", съобщи "Фокус ". Затворени са платната във всички направления, само че е обезпечен кулоар при незабавни случаи. Започват да се образуват колони от чакащи ТИР-ове.
Около 40 индивида са се събрали на митинг на второразреден път-19 Симитли – Гоце Делчев преди Разлог, съобщи Пирин. Пътят е блокиран. Продължават да идват и още жители, които желаят да изразят недоволството си. Полицейското наличие е засилено. Развяват се доста български флагове, звучат патриотични песни и съвсем всички носят плакати с разнообразни лозунги на тях. Сред посланията са: „ Искаме да живеем в България “, „ Не на нарастването на водата “, „ Този път последици ще има за вас “ и други.
Току-що и Автомагистрала „ Тракия “ в посока София бе затворена, осведоми "Флагман ".бг. Голяма част от стачкуващите взеха решение да се изтеглят към Бургас, откакто участваха в днешното автошествие. Още на входа на автомагистралата - край Ветрен, те попаднаха в запушалка поради няколко коли, които бяха спрели на пътя, само че въпреки всичко можеше да се премине. Пътният възел край Българово обаче напълно умишлено бе блокиран от няколко автомобила и по този начин за няколко минути се изви голяма опашка, достигаща до Автомагистрала „ Тракия “. Преди минути две от колите просто отбиха и затвориха пътя. Настъпил е същински безпорядък, тъй като са блокирани стотици инцидентни жители, които пътуват към столицата. Част от тях гонят полети, пробват се да се схванат с протестиращите, само че никой не отваря пътя. На мястото има и доста полиция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР