Протестиращ срещу климатичните промени бе отведен от охраната на Ангела

...
Протестиращ срещу климатичните промени бе отведен от охраната на Ангела
Коментари Харесай

Ужас! Атакуваха Меркел СНИМКИ и ВИДЕО

Протестиращ против климатичните промени бе отведен от защитата на Ангела Меркел, откакто се опита да стигне до немската канцлерка на автоизложение във Франкфурт. Това съобщи Ройтерс.

Мъж, който носеше тениска с логото на " Грийнпийс " и надпис " Убиец на климата ", бе прострян на земята от охранители при опит да прекоси сцена, на която стоеше Меркел, прецизира dir.bg.

На автомобилното ревю имаше и други сходни митинги - екоактивисти стояха върху паркирани коли, носейки плакати с надпис " Убиец на климата ", които бяха видени от Меркел и шефове на автомобилни компании.

" Тя би трябвало ясно да съобщи на автошефовете, че с бензина и дизела е свършено ", сподели деятелят Гералд Нойбауер.

Днес във Франкфурт беше намерено обичайното интернационално автомобилно ревю (IAA). То се организира постоянно по това време на нечетна година и е най-голямото в света като мащаби - изложбени площи, брой министър председатели, гости и така нататък

 Меркел на автоизложението във Франкфурт

Климатичните промени и публичните диспути сложиха автомобилостроителите под напън. Германските автомобилостроители са в електро-офанзива.

 Меркел в новия електрически автомобил ID 3 на Фолксваген

На ревюто се демонстрират най-вече коли с акумулатори.

Азиатските производители отхвърлиха присъединяване, а също Tesla, Ferrari и Fiat.

Концернът Volkswagen сподели ново лого и модели, с които стартира нова епоха - на електроброене. От пролетта на идната година електрическият автомобил ID 3 ще се предлага в базисната си версия за 30 000 евро.

Серийното произвеждане стартира през ноември в Цвикау - града, който преди рухването на Берлинската стена даваше на света именития " Трабант ". Новият ID 3 е с размера на " голф " и с място за пет души.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР