Протестът за оставка на вицепремиера Валери Симеонов в понеделник се

...
Протестът за оставка на вицепремиера Валери Симеонов в понеделник се
Коментари Харесай

Носете храна и топли дрехи: Протестът срещу Симеонов ще продължи до оставката му

Протестът за оставка на вицепремиера Валери Симеонов в понеделник се обрисува да бъде най-масовия в границите на досегашното ръководство на кабинета Борисов-3.
 Слави Трифонов за Симеонов: В естествените страни министър председателят щеше да му е изискал оставката  Всички сме заложници на отвратителна тайфа от нечовеци
Точно по обед пред Министерски съвет ще се съберат хора от цялата страна, възмутени от думите на водача на НФСБ, че майките на деца с увреждания са " кресливи дами с сякаш заболели деца ".

До момента присъединяване в събитието, проведено от идеята " Системата ни убива " са удостоверили над  4500 души, а съвсем 20 000 са декларирали интерес.

" Протестът ще продължи до подаването на оставката на Валери Симеонов! Носете си топли облекла и храна ", безапелационни са отвратените от думите на заместника на Бойко Борисов в държавното управление.

Към митинга на майките се чака да се включат и недоволните от качеството на ремонтите в София и ръководството на столичния кмет Йорданка Фандъкова. Те се събират пред Столична община също в понеделник в 12 часа и оттова ще се насочат към постройката на държавното управление. 

Набира мощ и онлайн петиция , която упорства за отстраняването на националиста от кабинета. До момента тя е подписана от над 3500 души. 

Освен в столицата митинги за отстраняването на Валери Симеонов ще има в Пловдив и Стара Загора. Те ще стартират от 18 часа.

Протест за оставката на Симеонов ще има даже и в Лондон. Българите в английската столица ще излязат пред посолството ни във вторник от 19 часа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР