Протестът постигна много неща. Трудно си даваме сметка за това,

...
Протестът постигна много неща. Трудно си даваме сметка за това,
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Протестът пожъна много успехи, хвърли управляващите в ъгъла да търсят спасителни сламки


Протестът реализира доста неща. Трудно си даваме сметка за това, само че България сигурно не наподобява по същия метод, по който изглеждаше преди към 70 дни.  Протестът пожъна доста триумфи, хвърли ръководещите в ъгъла и ги накара, в експедитивност и боязън, да търсят избавителни сламки като квази предлагането за Велико Народно заседание, небрежно гласуван Избирателен кодекс и какво ли още не , съобщи за БГНЕС пиар специалистът Арман Бабикян.

Като част от „ Отровното трио “, което към този момент 74 дни взе участие в антиправителствените демонстрации в столицата, Бабикян заключи резултатите от публичното неодобрение дотук.

Протестът реализира доста министерски оставки.  Не знам дали хората си спомнят, че имахме министър на финансите Владислав Горанов, че имахме министър Данаил Кирилов и още три-четири такива имена.  Протестът реализира десетки изявления на доста международни медии, които бяха не запомнили името на страната ни , а в този момент, за зла орис, си го припомниха още веднъж поради антикорупционните безредици по българските пощади и по площадите на европейските градове “, акцентира той и добави: „ Протестът срина рейтинга на ръководещата партия и коалиция и изхвърли зад Околовръстното шосе министър-председателя, който не смее да влезе на работното си място “.

Според Бабикян един от най-важните резултати на гражданската сила е, че тя е „ отпушила тапата на страха “, а хората са проумели, че ориста им е в лични ръце и от самите тях зависи дали ще реализиран смяна или не.

Аргументите на властта, че „ София не е България “, както и последното посещаване на министър-председателя във Велинградските села, където беше посрещнат с митинг и, пиар специалистът разяснява по този начин: „ Беше забавно, че той отиде в региона на Делян Пеевски и реши да изяснява, че двете единствени партии, които имали алъш-вериш или пък си противостояли, били Движение за права и свободи и ГЕРБ. Ние от дълго време твърдим, че на власт в България са съдружници, а не съдружни сътрудници. От днешния му отговор, в който се опита да се измъкне от национално известната истина, че той се опасява точно от досегашните му сътрудници и те не са му приятни. Гледа да се отлепи от неговите съдружници, с които той по този начин щастливо управляваше и обираше българския народ през корупционни схеми. Изглежда това към този момент не му е прелестно, не му е симпатично и е решил да заявява в едно село радостното събитие, че има 3 километра път. Построен с нашите пари “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР