Протестът Не на хартиената коалиция! За честни избори!“, организиран от

...
Протестът Не на хартиената коалиция! За честни избори!“, организиран от
Коментари Харесай

Стотици хора пред НС на протест срещу хартиената бюлетина

Протестът „ Не на хартиената коалиция! За почтени избори! “, проведен от Инициатива „ Правосъдие за всеки “, събра десетки жители пред Народното събрание.

Народният представител Петър Куленски, както и други депутати от “Продължаваме смяната ”, също са на митинга. Куленски сподели, че той и сътрудниците му са се присъединили в митинга на жълтите павета, с цел да изкажат своята поддръжка към действието на уредниците, а точно против измененията в Изборния кодекс, които връщат гласуването с хартиена бюлетина.



„ Тук съм, с цел да заявя позиция, че справедливият и почтен избирателен процесът е абсолютният приоритет на гражданското общество и би трябвало да е приоритет и на хората в тази постройка – Народното събрание. Тъжното е, че явно не е. всички дейности, които се случват в последните седмици, са в контраст и в действителност целят реализиране на тъкмо противоположното – манипулиране и реализиране на един килнат резултат, това, което беше до преди няколко години ”, съобщи Георги, който екипът ни срещна на митинга.

И други жители, излезли на жълтите павета да изразят позиция, се изрекоха срещу въвеждането на хартиената бюлетина, тъй като живеем в ХХI век и се оповестиха за почтен избирателен развой.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР