Протест в памет на загиналия 39-годишен Димитър Димитров се състоя

...
Протест в памет на загиналия 39-годишен Димитър Димитров се състоя
Коментари Харесай

След катастрофата със загинал моторист в Стара Загора: Кметът ще настоява за изграждане на кръгово движение

Протест в памет на починалия 39-годишен Димитър Димитров се състоя тази заран в Стара Загора.

Протестиращите упорстват за незабавни промени в пътната организация на мястото на случая - отбивката за старозагорския квартал " Зора ", а от 7:00 часа пътят от детелината на околовръстното на регионалния град до мястото на случая е блокиран в двете направления.

Пред събралите се протестиращи кметът на Стара Загора Живко Тодоров сподели, че ще упорства да бъде построено кръгово придвижване на мястото на случая.
 Българска телеграфна агенция
Той сподели документи, че през 2019 година е импортирано предложение към Агенция " Пътна инфраструктура " за създаване на такова, само че оттогава няма решение от тях. Той дефинира кръстовището като рисково, само че акцентира, че пътят е държавна благосъстоятелност.

На мястото на случая беше и шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи старши комисар Лазар Христов.
 Българска телеграфна агенция
Припомняме, че 39-годишният мъж почина през вчерашния ден сутринта при катастрофа на разклона за старозагорския квартал „ Зора “ по основния път сред Стара Загора и Нова Загора. На мястото на случая през вчерашния ден се събраха стотици мотористи, близки и другари на Димитров.

" Ние сме тук поради следващия случай с съдбовен излаз с наш сътрудник и другар ", сподели Петко Петков, уредник на митинга и шеф на починалия. Той настоя, че кръстовището е рисково и за него е сигнализирано от години. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР