Протест срещу спекулата с цените на горивата се провежда в

...
Протест срещу спекулата с цените на горивата се провежда в
Коментари Харесай

Протестиращ столичанин: Някои възпитаници на Харвард твърдят, че могат да управляват държавата, но те направиха огромна грешка

Протест против спекулата с цените на горивата се организира в центъра на София, предава кореспондент на  Sofia24.bg. Поводът за недоволството на хората е  бездействието на страната. Известно е, че ръководещите към момента не са подхванали незабавни ограничения срещу вихрещата се далавера с цените на горивата.

От какво са недоволни жителите и каква смяна търсят? 

Ето по какъв начин дава отговор на този въпрос жител, който взе участие в митинга: " След като в други страни цената на горивата може да бъде по-ниска, значи може и при нас. Не може при нас всичко да бъде наобратно, не може промишленият ток да бъде по-скъп. Някои ученици на Харвард настояват, че могат да ръководят страната. Те направиха голяма неточност като сложиха промишления ток на свободния пазар и това рефлектира в този момент. Оправдават се с война и с други рецесии, само че за мен това не е обикновено, има завишаване на цените. 

Една година от ръководството на Румен Радев и хората, които той сложи. Тези хора започнаха да вършат доста неточности, тези хора стартират да правят следващите нелепости като всички останали. Защо ги избирахме тогава? Завишаването на тока и горивата за мен са неточности, погрешно обмисляне и тактика. Особено за тока.  Не е обикновено да изнасяме за стотинки ток, а ние българите да не бъдем предпазени. Навсякъде е обикновено промишленият ток да е по-евтин, а не по-скъп ".

Според протестиращите, хората би трябвало да вземат участие в митинга, да го поддържат и да стават от ден на ден и повече. Това би трябвало да се случва всеки ден. Това би трябвало да е началото. " Бързо се организирахме, само че не сме доста ", признават протестиращите жители.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР