Протест с искане за оставката на Вежди Рашидов като депутат

...
Протест с искане за оставката на Вежди Рашидов като депутат
Коментари Харесай

Протест пред Народното събрание настоява за оставката на Вежди Рашидов като депутат

Протест с искане за оставката на Вежди Рашидов като народен представител стартира в 10 часа пред постройката на отмарящото Народно заседание.

Искане статуя да се отдръпна от Народното събрание се появиха от някои неправителствени организации и протестиращи ден откакто той произнесе нецензурни думи към жертвите на полово принуждение. По време на изключителното съвещание, на което Народното събрание се събра с цел да затегне наказванията за домашно принуждение, депутатът съобщи: „ Има и в този момент закони. К‘во чешеме езици? Всички к**ви се разсъниха да се сетят, че са били преди 15 години изнасилвани. Като с оня американския режисьор, където го направиха на маймуна. “

В този миг Вежди Рашидов не е очаквал, че микрофоните са включени, защото диалогът тече по време на почивката на депутатите. Той подаде към този момент оставка като ръководител на Комисията по културата и медиите, както и от Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Нецензурно изявление на Вежди Рашидов в Народното събрание по адрес на дамите, жертва на принуждение

Ден по-рано в телефонен диалог пред NOVA той съобщи, че след края на месец август ще вземе дефинитивно решение дали да остане в Народното събрание.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР