Протест по време на протест - две екоактивистки атакуваха със

...
Протест по време на протест - две екоактивистки атакуваха със
Коментари Харесай

Екоактивисти замериха с торта директора на Райънеър

Протест по време на митинг - две екоактивистки нападнаха със сметанови торти изпълнителния шеф на нискотарифната самолетна компания " Райънеър ". Това стана пред постройката на Европейската комисия в Брюксел по време на митинг на самия Майкъл О`Лиъри.

Придружен от картонено изображение в действителен размер на ръководителя на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен, шефът на авиопревозвача се готвеше да внесе петиция, с която упорства Комисията да спомага с механизъм за обезщетения за самолетните компании, които постоянно не могат да обслужват полетите си поради стачките на наземни чиновници и кабинен екипаж.

Застанал за фотография, О`Лиъри беше сюрпризиран от двете активистки, които го уцелиха с торти надлежно в лицето и в тила с думите " Спрете замърсяването на въздуха ". Пред публицисти шефът на авикомпанията се пошегува, че тортата по лицето му е доста вкусна и не разреши случаят да помрачи настроението му.

Известният със саркастичния си жанр профил в обществената мрежа X профил на " Райънеър " употребява случая, с цел да напише " Вместо торти, можехте за същите пари да си купите самолетни билети от Белгия ". В мненията консуматори гадеха дали пък двете дами в действителност не са били недоволни от системата за инцидентно разпределение на седалки, която им е дала места по средата в самолета.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР