Протест на камиони и пешеходци срещу задължителната ваксинация и в

...
Протест на камиони и пешеходци срещу задължителната ваксинация и в
Коментари Харесай

Конвоят на свободата блокира и парламента на Нова Зеландия

Протест на камиони и пешеходци против наложителната имунизация и в Нова Зеландия. Превозните средства блокираха улици към постройката на Народното събрание в Уелингтън. Премиерът Джасинда Ардърн съобщи, че няма да води разговор с стачкуващите, защото болшинството от жителите са изразили поддръжка за имунизацията.

Конвой от камиони и каравани блокира улиците към Народното събрание на Нова Зеландия в Уелингтън. Протестът бе против санитарните ограничения и имунизацията. Той е въодушевен от митингите на водачите на товарни камиони в Канада, парализирали столицата Отава.

Стотици водачи, закачили на камионите си лозунги: „ Върнете ни свободата “ и „ Принудата не е единодушие “, паркираха на улиците към Народното събрание. Стотици други прекосиха центъра на града. Нямаше произшествия и арестувани при шествието.

“Аз съм за имунизациите. Ваксината е положително нещо. Но би трябвало да можем сами да решим дали да се имунизираме или не”, декларира един от протестиращите.

Министър-председателят на Нова Зеландия Джасинда Ардърн съобщи, че няма желание да води разговор с хората, взели участие в митинга, и акцентира, че болшинството от новозеландците са изразили поддръжка за имунизацията. 96 % от новозеландците са се ваксинирали, което разрешава на страната да живее с по-малко ограничавания с помощта на спомагателната отбрана, която дава имунизацията, счита Ардърн.

Ваксинацията е наложителна в Нова Зеландия за избрани браншове като опазване на здравето, обучение, полиция, и защита.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР