Прося, за да оцелявам! Тормозена и малтретирана съм! Семейството ми

...
Прося, за да оцелявам! Тормозена и малтретирана съм! Семейството ми
Коментари Харесай

Ужас! Тризначката Надежда спи по лондонските улици и я малтретират!

Прося, с цел да оставам жив! Тормозена и измъчвана съм! Семейството ми прави черни вълшебства!

" Педе*астко-педофилският цирк в Англия е минал всички равнища на експанзията. Защото не сме мюсюлмани, биваме измъчвани и унизени. Tрябва да спим по улиците, да идват всевъзможни душевен заболели и наркомани да ни обладават и по през целия ден да сме в тяхната кожа, с цел да ни управляват. SOS! Ще изгниете в адa. "

Така позабравената тризначка Надежда хвърли в ужас дребното останали свои близки в България. Преди повече от 6 години трите сестри - Вяра, Надежда и Любов, които се прочуха, откакто завоюваха " Биг Брадър ", емигрираха в Лондон. Докато Любов съумя да се омъжи и роди момиченце - Виктория, двете й сестри останаха на улицата.

" Прося, с цел да оставам жив, другояче нямам право да работя легално. Кеш не повече от 50 паунда дневно. Сега минавам през съд, с цел да потвърдя, че съм разумен човек. От 6 години се опитваме да стоим надалеч от опиати, цигари, алкохол и проституция в Англия ", реди още Надежда.

Тя хвърля и друга бомба - че фамилията й прави черни вълшебства, от които се умира, и по тази причина живее на улицата, " с цел да може другата сестра да живее този живот ".

На няколко пъти към този момент Надежда пуска зов за помощ в обществените мрежи. Тя даже разгласява фотография, от която излиза наяве, че живее в кашон, увита в одеяло, а целият й багаж е събран в торба, която й служи за възглавница. Надежда проси главно към основната театрална и развлекателна зона на Лондон, известна като " Ковънт Гардън ".

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР