Простреляната смъртоносно от бившия си приятел учителка от град Лясковец

...
Простреляната смъртоносно от бившия си приятел учителка от град Лясковец
Коментари Харесай

Тъжно: Издъхна учителката, застреляна от ревност

Простреляната смъртоносно от някогашния си другар учителка от град Лясковец Даниела Райкова умря, откакто два дни лекари на вятъра се опитваха да я върнат към живота.

Във фейсбук актьорите от Театралния състав „ Мелпомена”, чийто режисьор приживе бе простреляната разгласиха некролог, в който си вземат последно довиждане със своята обичана ръководителка. „ С дълбока тъга и с най-голяма тъга през днешния ден си споделяме довиждане с нашия благ, добросърдечен, сияен началник. Думите са малко и е непостижимо да опишем какъв брой скърбим и какъв брой ни боли.

Не можем и отхвърляме да повярваме, че Вас Ви няма. Вие ни дадохте доста, Вие ни научихте на доста. Бяхме Ваши деца, а Вие ни приехте и приютихте под крилото си. Дадохте ни опция да изявяваме креативните си пристрастености и натури. Липсвате ни! Сбогом”, се споделя в текста на некролога.
51-годишната учителка и театрална ръководителка беше простреляна в корема на 30-ти декември към 20,00 ч. от някогашния си другар Димитър Грамудов пред дома му на ул. „ Капитан Петко войвода” в центъра на Лясковец, напомня „ Монитор “.

Според разкази на съседите Димитър и Даниела, неотдавна се разделили, само че мъжът доста тежко приемал раздялата и търсел способи още веднъж да си върне обичаната. На 30-ти, дамата отишла до дома на някогашния си другар да върне кучето му. Какво тъкмо се е случило на улицата пред дома, никой не знае. Най-вероятно обаче, сред двамата е избухнал скандал.

В припадък на мощен яд Димитър сграбчил от вкъщи нелегално притежаваната пушка самоделка и прострелял с нея някогашната си възлюбена. След това влезнал в гаража, откъдето взел още един патрон, с който се гръмнал в гърдите.
Вторият изстрел за злощастие се оказал смъртоносно прецизен и Димитър умрял на място.

Съседи разкрили телата на двамата на улицата и подали сигнал на тел. 112. Когато на мястото на престъплението пристигнали екипите на незабавна помощ и полицията, килърът към този момент бил мъртъв. Жертвата му обаче към момента дишала и давала признаци на живот. Простреляната е откарана и настанена за лекуване в МОБАЛ „ Д-р Ст. Черкезов” във Велико Търново, в сериозно положение и с заплаха за живота.

Изстрелът от самоделката увредил вътрешните и органи и засегнал панкреаса, далака и единия бъбрек. До превозването и в лечебното заведение простреляната изгубила доста кръв. За страдание тя по този начин и не съумя да се пребори за живота си.

След случилото се познатите на килъра и жертвата бяха в потрес от случилото се. Те по този начин и не можеха да повярват, че Димитър, който толкоз мощно обичал своята Даниела е намерил сили да вдигне против нея оръжие и да я простреля.

„ Двамата толкоз мощно се обичаха. Даниела даже беше присъединила Димитър в спектаклите си в читалищния спектакъл, където той се изявяваше на сцената като артист самодеец. Жалко и за двамата, можеха да се разделят като естествени хора, а не в този момент да има две почернени семейства”, споделя колежка на жертвата.
Свързани вести Потрес, 9-годишното внуче е очевидец на кървищата в Лясковец Мъж с над 4 промила алкохол стреля с карабина в Лясковец
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР