Просто и елементарно - липсва ни класа, заяви националният селекционерНационалният

...
Просто и елементарно - липсва ни класа, заяви националният селекционерНационалният
Коментари Харесай

Балъков: Ако аз съм проблемът, си тръгвам, но не съм

Просто и обикновено - липсва ни класа, съобщи националният селекционер


Националният селекционер Красимир Балъков изясни главната причина за унизителната загуба от Англия в София с 0:6 в европейската подготовка. Просто и обикновено - липсва ни класа, изясни Балъков. Да, можехме да се представим по-добре, само че при липсатана трима съществени играчи, които са гръбнакът на тима - Антон Недялков, Страхил Попов и Васил Божиков, не виждам треньор, който би се справил по-добре. Ако аз съм казусът - ще си потегли, само че не мисля, че съм аз, сподели още Балъков.



Президентът на БФС Борислав Михайлов не устоя на резила и напусна стадиона много преди края на дуела!



Срещу този тим на Англия, с тази динамичност, с футболисти за милиони… Ядосва се публиката, и мен ме боли, само че това е действителността. Знаех, че едва ли можем да се опънем против Англия, в случай че приказваме за този мач. Трябва да гледаме другите благоприятни условия, които могат да изникнат пред нас - това е март месец. Не чух безусловно нищо от трибуните, само че те очевидно чуват и прекъснаха мача два пъти. Не мога да кажа нищо. Надали в България някой ще каже, че расизмът е добра тематика, само че прекомерното му пояснение във футбола за мен е доста необичайно. Ако съм аз казусът и в случай че хората желаят да си отида, ще съм първият, който ще си подаде оставката. Проблемът е различен, аз съм рационален човек. Проблемът не е Борислав Михайлов и БФС, би трябвало да имаме самообладание. Зависим от клубовете. След 4-5 години би трябвало да имаме качествени футболисти. Аз съм врял и кипял във футбола. Най-спокоен съм, когато е най-тежко. Всичко друго няма смисъл. Ако остана селекционер, ще си правя работата, както до момента. Следвам си проекта. Вие ме питате за оставка, в случай че е ориентирана към мен… Не считам, че аз съм повода да изиграем подобен мач с Англия, сподели Бала.

 

Трафик Нюз

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 COLLECTIONER (преди 6 секунди) Рейтинг: 25677 | Одобрение: 22222 Проблемите на Бгстан са мързел, селяния и недоразвити мозъци! Arabiia va Pors keshvar-ho-ie boazemat-i hastand.COLLECTING ENVY, MONEY AND CERTAIN ARTEFACTS. Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР