Проститутките, сутеньорите, мизерията след тях и ... Олга Скобелева. Всъщност

...
Проститутките, сутеньорите, мизерията след тях и ... Олга Скобелева. Всъщност
Коментари Харесай

Най-голямата борса за секс услуги в Пловдив стана още по-уютна

Проститутките, сутеньорите, мизерията след тях и... Олга Скобелева. Всъщност колкото и на пръв взор да не се връзват тези понятия, надали има пловдивчанин, който да се замисли или учуди какво общо има една графиня, отдала живота си за българските деца, с жриците на плътските удоволствия... Защото всички знаят, че Мемориалът на Олга Скобелева от дълго време се е трансформирал в пиаца за платена обич. И за много странни гледки. Под " странни " нямаме поради нито фекалиите, презервативите, спринцовките и мръсните кърпички. С тях хората, живеещи наоколо, дотолкоз са привикнали, че към този момент не им вършат усещане. Както прочее явно не нервират и полицията, откакто спорадичните й акции по никакъв метод не са в положение да трансформират пейзажа.



Само че пейзажът неотдавна се е обогатил, напряко е станал комфортен. Най-голямата борса за секс услуги се е обзавела с... фотьойли. Няма подбив! На поляната, в тревата, около презервативите и всичко останало, което изброихме, се мъдрят няколко арт мебели, които много облагородяват ситуацията.


Креслата не са за проститутките! Креслата са за сутеньорите им, които - блажено излегнати върху тях, наблюдават работния развой. На фона на пъшкането.

" Как няма кой да почисти, по какъв начин няма кой да ги изгони отсам? Веднъж направих грешката да си разходя кучето на паметника на Скобелева майка, гнусно е да вървиш с обувки! Просто неповторима панорама на влизане в града. Да не приказваме вечерта какво става там, служителите на реда дори не ги гонят към този момент ", написа засегнат пловдивчанин.

Източник: TrafficNews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР