Прославеният сръбски вратар от началото на века Ивица Крал се

...
Прославеният сръбски вратар от началото на века Ивица Крал се
Коментари Харесай

Легенда на Партизан се завръща в клуба

Прославеният сръбски вратар от началото на века Ивица Крал се връща в клуба, с който влезе в огромния футбол- Партизан (Белград). Крал ще заеме позицията началник на скаутското звено при "гробарите ".

"След богатата си кариера на футболист и стаж на функционер като президент на Мачва (Шабац), откъдето си потегли през предходната есен, клубът Партизан е благополучен да приветства в администрацията един от най-хубавите сръбски вратари в последните 30 години, се споделя в изказване на Партизан.

"Ивица Крал се връща на улица "Хумска " след 14 години и ще бъде началник на скаутското звено, което дава отговор за селекцията от първия тим до най-малките възрасти в школата, допълват от сръбския вицешампион. Партизан много изостана в борбата за номер 1 в Сърбия, освен при извоюваните шампионски трофеи, само че и при структурните промени.

Големият противник Цървена звезда завоюва четири от последните пет шампионати в Сърбия, само че също по този начин разви доста школата си, обира съвсем всички топ-таланти в стрната и прави най-атрактивните прехвърляния. Именно тук е задачата на Ивица Крал- да направи по този начин, че подборът на фрагментите с икономическа цел да бъде доста по-добър. Като национал на Сърбия взе участие на Световното състезание през 1998-а година във Франция и на Европейското две години в Белгия и Нидерландия, има общо 41 мача с екипа на страната. Кариерата му минава през някои от значимите европейски тимове като Порто (Португалия), ПСВ Айндховен, както и в съветския Ростов и словашкия Спартак (Търнава).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР