Пророчицата предрекла, че на Щатите ще им бъде размахан пръст

...
Пророчицата предрекла, че на Щатите ще им бъде размахан пръст
Коментари Харесай

Ванга предупреждава - след заразата от жълтата раса идва метеорит

Пророчицата предрекла, че на Щатите ще им бъде размахан пръст и нещо ще им се случи в края на 2020 година

Малко преди гибелта си тя споделя, че можем да избегнем тези тествания. Заветът е: “Спазвайте 10-те Божи заповеди, станете положителни, спрете със злобата и завистта! ”

В предходния брой на " 168 часа " от първо лице ви разказахме по какъв начин през 1995 година пред съветски публицисти Ванга предсказва болест, която ще покоси целия свят, когато настъпят петте двойки. В днешния ви представяме още едно нейно знамение от този момент, съгласно което Земята ще бъде застрашена от астероид.

" Леля Ванга ми сподели, че когато настъпят петте двойки, с изключение на заболяването ще се случи и събитие от планетарен мащаб, което ще повлияе на живота на всички хора - споделя пред " 168 часа " преводачът й от съветски и режисьор на кино лентата за нея Стоян Петров. - Може да бъде рухването на астероид или някакво

мощно изменение на слънчевата интензивност

След като видяхме, че епидемията с вируса се сбъдна, започнахме да се опасяваме и от второто й предсказване. ”

Любопитното е, че когато Стоян Петров оповестява за заболяването и астероида в края на предходната година в съветско вечерно шоу, физик удостоверява думите му посредством статистически данни.

“Космологът Антон Роженков изясни, че нормално метеоритите падат пролетта, есента, февруари или декември (струпването на петте двойки е тъкмо през тези месеци - бел. ред.) - добавя Петров. - А съгласно научната статистика такива събития постоянно се следят през високосни години. ”

Предсказанието на Ванга се удостоверява и от обстоятелството, че при започване на март тази година от НАСА оповестиха, че на 29 април метеорит с ширина сред 1,7 и 4 км ще премине край Земята. Но не се чака да се сблъска с планетата ни. " Ако се случи обаче, размерите му са задоволително огромни, с цел да провокира световни последствия ", допълниха от организацията. Очаква се небесното тяло да премине на 6 290 589 км от планетата ни със скорост от 31 319 км/ч. Именно по тази причина се счита за евентуално рисково за човечеството.

“Роженков добави, че тези астероиди са огромни и могат да се наблюдават, само че имало и други, които са по-малки и не могат да се прехванат - изяснява преводачът. - Те са с диаметър от 20 до 300-400 м и са извънредно рискови, тъй като не изгарят до дъно. Падането им на земната повърхнина

се равнява на няколко бомби

и гърмежи, в пъти по-мощни от атомните в Хирошима и Нагасаки. Притесняваме се, тъй като Ванга тогава ни сподели да пресметнем сами по кое време ще станем очевидци на предсказанията й. Едното го видяхме, опасявам се да видя и другото. ”

Добрата вест в тази ситуация е, че съгласно племенника на пророчицата Огнян Стоянов това, което ще преживеем тази година е единствено предизвестие.

“Тя нееднократно ми е казвала, че през 2020 година Господ ще изпрати предизвестие и всичко ще стартира на дата с доста двойки - споделя пред " 168 часа " Стоянов. - Допълни, че в края на годината по-специално предизвикателство ще има в Щатите. Явно те имат потребност от второ размахване на пръст. Тогава се пробвах да измъкна повече конкретика, само че Ванга отсече: “Мрак ще падне върху живота ви, тъй че и слепите да го видят. ”

Племенникът й изяснява, че пред него тя не е споменавала за болест през тази година.

“На мен не ми е говорила за зараза - безапелационен е той. - Една от нейните близки дами споделяше, че на нея е споделила, че малко преди 2020 година българите, които са в чужбина и нямат фамилии, би трябвало да се приберат, тъй като по-късно ще им е мъчно да го създадат. ”

Въпреки това обаче точно на Огнян Ванга в детайли изяснява, че тестването ни в този момент е единствено предизвестие, а пандемия ще ни връхлети по-късно.

“Тя нееднократно е казвала пред няколко индивида, че ще пристигна време и ще се появи същинска болест, каквото от дълго време не е имало и ще загинат доста - споделя Стоянов. - Това не е коронавирусът. Хората започнаха да я убеждават, че науката тогава ще е още по-развита и би трябвало да се оправи с пандемията, само че тя изясни с детайлности: “Учените ще схванат защо става дума, само че най-после. Болестта няма да има признаци и ще нападна доста бързо. Както го гледате здрав човек, ще пада и ще умира за 2-3 минути ”. Лекарите ще намерят лекуване, само че

няма да имат време да избавят болните,

тъй като хората няма да могат да живеят в болничното заведение. Много малко ще се спасят. ”

Всички, които са чули страшното предсказване на феномена, питали по кое време ще се случи това и дали те ще станат очевидци.

“Ванга на никого не сподели през коя година ще се появи заболяването - безапелационен е племенникът й. - Но веднъж отсече: " Когато намерят лекуване на рака и когато го отпразнуват публично, чакайте. ”

Разбира се, пророчицата успокоява, че с цел да избегнем “отредената ни горчива чаша ”, би трябвало да съблюдаваме 10-те Божи заповеди, да бъдем по-добри и да забравим завистта и злобата.

Интересното е, че Ванга завещава обръщение за спасението на човечеството под формата на стихове, по които един ден би трябвало да се сътвори ария. Според околните й скоро творбата ще стане обществено притежание. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР