Пророчествата на Нострадамус са предсказали много важни моменти в световната

...
Пророчествата на Нострадамус са предсказали много важни моменти в световната
Коментари Харесай

Вижте какво предсказа Нострадамус за 2022 г.

Пророчествата на Нострадамус са предсказали доста значими моменти в международната история. Независимо, че доста от прогнозите му по този начин и не се сбъдват, за хората той остава най-големия оракул за последните пет епохи, а казусът с горящата катедрала в Нотр Дам беше едно от следващите доказателства, че думите му не би трябвало да се подценяват.

Колко от прогнозите му за 2021 се сбъднаха?

Макар годината да не е изтекла, удивителен е фактът, че той предсказва още в средата на 16-ти век, че вирус ще трансформира хората в зомбита, а 2021 ще една от най-горещите, в която слънчевите стихии ще трансформират климата на Земята.В интервала на продължаващата пандемия от ден на ден се вършат препратки с живота по време на чумата. Именно тя е повода за неземната мощ, притежавана от Нострадамус, с която лекува болните хора и дава предсказания за две хилядолетия напред.

Катрените на Нострадамус, оповестени в книгата му " Les Prophities " през 1555 г, не престават да очароват света, макар че са написани след най-тежкия му интервал от живота му. Като фармацевт и доктор във Южна Франция, той се разболява от чумата и прекарва една седмица сред живота и гибелта.

Известна знахарка в района го избавя

като му вари всеки ден най-различни билки. Когато се изправя на крайници, Нострадамус стартира да си спомня виденията и усеща в себе си ни неподозирана мощ да чертае бъдещето.Каква е комбинацията от билките, която отваря третото око на индивида обаче остава една от най-големите загадки на планетата. Но истината е, че той надгражда виденията си с астрология, която го завладява до края на живота му, както и разнообразни окултни науки.Тази примес се оказва извънземна, тъй като съумява с безспорна акуратност да предскаже идването на власт на Адолф Хитлер и Втората международна война.А първата от прогнозите за 2022 към този момент се сбъдва месеци по-рано, написа edna.bg

Жестока инфлация

Според прогнозите на Нострадамус през 2022 година инфлацията ще излезе отвън надзор и щатският $ ще се срине, а златото и среброто ще се смятат за активи, в които си коства да се влагат парите.

Опит за нападение над Путин

Руският президент Владимир Путин е претърпял най-малко пет опита за ликвидиране. Според пророческите стихове на Нострадамус през 2022 година той ще почине в бурна нощ, когато ще плава по море и ще бъде ударен от гръмотевица.

Огромен вихър във Франция

Огромен вихър ще аргументи пожари, суши и наводнения във Франция и в доста елементи на света. Ще настъпи апетит в международен мащаб.

Изкуственият разсъдък ще се разсъни

Вашият личен компютър ще може да симулира мозъчната мощ на малко село. Компютрите с човешки интерфейс с изкуствен интелект ще се разсънят и ще възприемат своите основатели и консуматори за интелектуално по-ниски същества. Роботите са на път да унищожат човечеството.

Експлозия в Средиземно море

Близо до остров Менорка в Средиземноморието небето ще избухне в огромна детонация, която ще се популяризира в атмосферата, по време на тестване с нуклеарна бойна глава или ракета.

Астероиден дъжд ще донесе великански талази

Стихът на Нострадамус гласи, че астероиден дъжд ще сполети планетата. Ако задоволително огромна канара попадне в океана, това може да аргументи великански приливни талази, които ще обхванат сушата и ще причинят огромни опустошения.Метеорният поток Геминиди се чака да стартира на 14 декември 2022 година

Ще избухне опустошителна нуклеарна бомба

Ядрена бомба ще избухне и ще провокира климатични промени, както и промени в позицията на Земята.

Три дни на мрачевина

2022 година ще донесе опустошение, последвано от мир. Тъмнина от 72 часа ще предшества мира.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР