Пророчествата на Нострадамус са обект на интерес от векове. И

...
Пророчествата на Нострадамус са обект на интерес от векове. И
Коментари Харесай

Какво е предсказал Нострадамус за 2018-та?

Пророчествата на Нострадамус са обект на интерес от епохи. И през днешния ден значително хора са уверени, че той е предсказал редица събития от нашето минало. Според тълкувателите му всеки негов стих е код, чийто знаци би трябвало да се разгадаят, с цел да се стигне до същинското обръщение. Скептиците са уверени, че неговите „ пророчества “ не са нищо повече от полет на въображението, а човешкият мозък постоянно е подготвен да открие връзки там, където ги няма. Към който и от двата лагера да спадате, с боязън или с нормално любознание, си коства да научим какво предсказва роденият на днешния ден прорицател за 2018 година

Ще стартира ли Трета международна война?

„ Голямата война ще стартира във Франция и тогава цяла Европа ще бъде атакувана. Войната ще бъде дълга и ужасяваща за всички… най-после ще има мир, само че малко на брой ще му се радват. “

Според доста тълкуватели това предсказване е обвързвано с тероризма на „ Ислямска страна “ – въпреки и атентатите във Франция преди две години да не са негово начало. 

Друго предсказване, което последователите на Нострадамус цитират, е за „ подправения тромпет “, който съгласно тях се отнася за сегашния президент на Съединени американски щати, Доналд Тръмп (поради близостта на фамилното име Trump с британската дума trumpet – тромпет; оставяме настрани обстоятелството, че Нострадамус е писал на френски):

„ Фалшивият тромпет ще пробуди огромни различия. Ще бъде нарушено съглашение и лицето на меда и млякото ще лежи на земята. “ Според някои спекулации „ страната на меда и млякото “ е Израел, както гласи един древен стих. Споменава се и за „ Републиката на огромния град “ (според тълкувателите това е САЩ), която „ тромпетът ще свика на скъпи военни дейности “ и „ градът ще се разкае “. 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР