Пропагандният тв канал Звезда“, собственост на руското министерство на отбраната,

...
Пропагандният тв канал Звезда“, собственост на руското министерство на отбраната,
Коментари Харесай

Странностите около евентуалната гибел на руския адмирал Соколов се задълбочават


Пропагандният тв канал „ Звезда “, благосъстоятелност на съветското министерство на защитата, сподели през днешния ден ново видео с присъединяване на командващия Черноморския флот (ЧФ) адмирал Виктор Соколов. В късия клип Соколов приказва най-спокойно, че флотът решително и сполучливо извършва всички задания, сложени му от командването.

Кога и къде е снимано видеото, „ Звезда “ не прецизира.

Това е втората поява на адмирал Соколов по съветска телевизия за последните 2 дни, откакто Украйна заяви за неговата крах в следствие от ракетния удар на 22 септември по щаба на Черноморския флот в анексирания Севастопол. Вчера министерството на Шойгу разгласява видео от колекция на ведомството, на което в настрана екранче се вижда по какъв начин Соколов взе участие в съвещанието. Къде и по кое време е сниман и този клип, също е незнайно.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков пък съобщи, че не разполага с информация за командващия на Черноморския флот.

В днешното филмче Соколов оповестява тържествено за награждаването на 810-а бригада на морската пехота на ЧФ с медал „ Ушаков “. Само че… награждаването се е състояло още на 30 август.

Освен това украински блогъри откриха видеозапис, на който Соколов – в същата днешна униформа и в същото днешно помещение – награждава футболистите от ЧФ „ Черноморец “, заели първото място в шампионата на въоръжените сили на Русия. Този шампионат приключи на 18 септември, т.е. няколко дни преди удара на Украйна по щаба в Севастопол.

Силите за специфични интервенции на Украйна (ССО) обявиха, че събират данни и прецизират информацията за вероятната крах на командващия ЧФ на РФ Виктор Соколов.

„ В резултат от удара по щаба на Черноморския флот на РФ бяха унищожени 34 офицери. Достоверни източници настояват, че измежду починалите е командващият ЧФ на РФ “, се споделя в заявление на пресслужбата на ССО. „ След като на руснаците им се наложи незабавно да разгласяват отговор с изглеждащия жив Соколов, нашите подразделения прецизират информацията. Това става в границите на процедура по събиране на данни за резултата от извършената интервенция “, приключва известието на украинските спецназовци.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР