Промяната задължава много - така вицепрезидентът Илияна Йотова коментира в

...
Промяната задължава много - така вицепрезидентът Илияна Йотова коментира в
Коментари Харесай

Комитет от хора с най-различни политически цветове ще издигне Радев и Йотова за втори мандат

Промяната задължава доста - по този начин вицепрезидентът Илияна Йотова разяснява в Свищов новата политическа партия " Продължаваме промяната ".

Много елементарно използваме думи като честност и смяна, само че те задължават доста и носят след себе си доста отговорности. Надявам се когато тази партия стане част от новия парламент да запомни това, с което потегли - да търси необятна коалиция, тъй като честни хора има в целия политически набор, и да събере тези, които фактически могат да основат мощната опция, за която приказваме с президента към този момент четири години, уточни тя.

" За смяна на страната в посока на това да се върне държавността, в посока на това да има правда, ред и правдивост за всички ", добави тя.

Според нея партията на някогашните министри от служебното държавно управление ще притегли доста младежи и съгласно първите поръчки ще бъде по-скоро центристка партия.

Йотова изрази вяра идващият парламент да бъде формиран от доста повече " читави хора " от декларираните 121, които да си свидлив ръцете върху пет или шест целта, за които всички приказват. " Ние имаме доста добър старт и непоклатимост, макар политическото говорене служебният кабинет сподели, че може да подсигурява сигурността на българските жители, изключително в изискванията на рецесия, на коронавирус и на неизвестността, която ни чака ", акцентира тя и добави, че служебният кабинет е краткотраен кабинет и това не трябва да се не помни. Много се надявам, че идващият парламент ще роди устойчиво държавно управление и в една парламентарна република в къси периоди ще бъдат обезщетени годините, които са изгубени, уточни още тя.

Йотова съобщи, че напълно скоро ще бъде разгласен инициативният комитет за издигането на кандидат-президентската двойка, съгласно периодите на ЦИК. В него ще има хора с най разнообразни политически цветове и хрумвания, само че " дръзвам да настоявам, че измежду тях ще бъде цветът на България ". Йотова акцентира, че постоянно ще бъде част от лявото политическо пространство, по тази причина не се съмнява в поддръжката на българските социалисти и на лявомислещите хора.

В Свищов вицепрезидентът взе участие в откриването на образователната година в Стопанската академия " Д.А. Ценов ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР