Промяната в Конституцията беше извършена само от депутатите от три

...
Промяната в Конституцията беше извършена само от депутатите от три
Коментари Харесай

Янаки Стоилов: Едва ли Радев ще може да откаже назначението на министър, който му е предложен от Главчев

Промяната в Конституцията беше осъществена единствено от депутатите от три парламентарни групи. И това е най-широкообхватната смяна от приемането й от Седмото Велико национално заседание. Това напомни конституционният арбитър по отношение на незабавните законови промени за това кой може да е длъжностен министър председател. 

Стоилов попита по какъв начин като изтекат тези три месеца ръководителят на Сметната палата Димитър Главчев  Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в, който президентът уточни за длъжностен министър председател, ще реализира надзор на държавните разноски на държавното управление. " Ограниченията от европейските условия пък остават за хората от управата на Българска народна банка, без значение какво ще запишем в нашите закони ", добави той. Според конституционния съдия хората, приели тези промени не са били способни да плануват следствията от своите дейности. " В последните дни водачът на Демократична България Христо Иванов се оправда, че проблемите в текстовете за служебното държавно управление са се получили, тъй като никой не е очаквал толкоз скоро да има избори ", добави Стоилов.

" Едва ли пррезидентът ще може да откаже назначението на министър, който му е препоръчан от Димитър Главчев  Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в ", счита той.

И съпостави функционалностите на президента с нотариални, откакто с новите текстове в Конституцията той не може да дефинира самичък състава на Министерския съвет.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР