Промяната на честотата на брифингите закъсня. Това трябваше да стане

...
Промяната на честотата на брифингите закъсня. Това трябваше да стане
Коментари Харесай

Доц. Христов: Възможно е гладът да изкара хората на улиците

 " Промяната на честотата на брифингите закъсня. Това трябваше да стане преди две-три седмици. Щабът демонстрираше очевидно неспокойствие от някои въпроси, което е проблем. Раздразнението мина в назидаване, което беше неточност. В последна сметка всички страдаме ". Това сподели пред БНР доцент Александър Христов, информационен експерт и академични учител, в коментар на връзката власт - жители в изискванията на изключително състояние.

По думите му е имало хиперболизирани реакции и ненужни изключителни брифинги, които са нараснали суматохата и раздразнението. Според него отказът от ежедневни брифинги на Националния действен щаб е доста просрочен.

Доц. Александър Христов разяснява отношението сред президента и премиера в спешната обстановка:

" Не се сещам за причина за рецензиите на президента, вместо от позицията на престижа и властта, която има, да инициира някаква обществено виновна акция, да инициира събиране на дарения ". по думите му като предписание в сходни рецесии хората и " политическите врагове " се държат по-сплотено.

Според специалиста е възможно гладът да изкара хората на улиците:

" Това са така наречен тлеещи рецесии, на които сме били очевидци през последните 20-25 години в България. Нищо на повърхността не се вижда, само че сега, в който се появи дразнител, всичко избухва и хората излизат на улиците ".

Той предвижда, че ни чака сходен вид тлееща рецесия, която ще е според от скоростта на възобновяване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР