Промяната е труден процес, но се случва. С тези думи

...
Промяната е труден процес, но се случва. С тези думи
Коментари Харесай

В първия коментар след вота, Кирил Петков заяви, че промяната е труден процес, но се случва

Промяната е сложен развой, само че се случва. С тези думи съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков разяснява резултатите от балотажа на локалния избор.

Към момента от ПП-ДБ не виждат опция на така наречен " сглобка ".

Вчера водачът на ГЕРБ и съобщи, че гласоподавателите са се уморили от " лицемерието ". Той се обърна към Христо Иванов с думите, че гласоподавателите на Демократична България са " умни хора " и прикани за същинско партньорство или овакантяване на ръководството. ГЕРБ ще вземат решението си в сряда.

" Като приказваме за разсъдък, дано да го демонстрираме ", сподели в отговор Христо Иванов. Той изясни, че ПП-ДБ ще изчакат решението на ГЕРБ, само че няма да се " лашкат " в закани, тъй като са " рационални ".

Христо Иванов съобщи, че не виждат виновна опция на ръководството. " Всички плащаме цената на отговорността да имаме ръководство, само че в противоположен случай хвърляме страната в рецесията отпреди няколко месеца ", сподели Иванов.

В първата публична конференция след балотажа на локалните избори, Кирил Петков съобщи, че „ искрата, която е била запалена преди 3 години е пламнала “ и повече от 1/3 от българите ще се живеят в градове, ръководени от ПП-ДБ.

Кирил Петков регистрира пробивите на ПП-ДБ във Варна, Пазарджик и Благоевград, като акцентира, че в морската столица решенията ще се взимат в общинския съвет и кабинета на кмета, а „ не в всякакви хотели “

Според резултатите от вота в София, Васил Терзиев е новият кмет на столичната община, а Кирил Петков благодари на десните гласоподаватели за поддръжката, в това число и на ГЕРБ.

През седмицата водачът на партията Бойко Борисов няколко пъти смени позицията си и от " по-добре поддръжка за държавна благосъстоятелност,отколкото за държавна сигурност ", в последния ден от акцията Борисов прикани симпатизантите на ГЕРБ да поддържат Терзиев.

„ Трябва да благодарим и на другите десни гласоподаватели.Въпреки че множеството гласоподаватели на ГЕРБ гласоподаваха за Ваня Гиргорова, би трябвало да се регистрира, че част от тях способстваха за резултатите ни в този момент “, разяснява Петков.

Избраният за кмет на София Васил Терзиев също благодари за поддръжката, която е получил и добави, че в този момент би трябвало да потвърдят, че " с изключение на да печелят избори, могат и да ръководят почтено и транспарантно. "

„ Наясно сме, че ни чака доста работа с доста наследени проблеми, само че ще се водим обществения интерес във всичко, което вършим и решенията да се взимат дружно с жителите и бизнеса “, съобщи Терзиев.

Според него ниската изборна интензивност е резултат от дейностите на политическата класа, която твърди, че „ няма смисъл да гласуваш, тъй като ще получиш повече от същото. Точно това е огромната задача пред нас да покажем, че има смисъл да гласуваш “, сподели Терзиев.

ПП-ДБ и „ Спаси София “ регистрираха, че с изключение на кмет в София, имат и 19 районни кмета, както и по-солидно посланичество в СОС.

Така съгласно Борис Бонев, който беше лидер на листата за общински съветници на ПП-ДБ „ за първи път ще зависи в действителност от нас “.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР