Промяна в ръководството на Агенция Пътна инфраструктура - председател на

...
Промяна в ръководството на Агенция Пътна инфраструктура - председател на
Коментари Харесай

Пътната агенция с нов шеф

Промяна в управлението на Агенция " Пътна инфраструктура " - ръководител на Управителния съвет към този момент ще бъде инж. Светослав Глосов, който заема поста от инж. Дончо Атанасов. Решението е на районния министър Николай Нанков, оповестиха от пресцентъра на Министерство на регионалното развитие.
Атанасов остава член на Управителния съвет на пътната организация. Той ще продължи да е зает с новото строителство на сектори от републиканската пътна мрежа, както и с поддръжката, ремонтите и рехабилитацията на към този момент съществуващите трасета, се споделя още в известието.
Рокадата в Управителния съвет на АПИ идва след молба на инж. Атанасов , допълват от министерството.
Дончо Атанасов бе в управлението на пътната организация в продължение на години. Той е някогашен народен представител от Българска социалистическа партия, само че бе считан за непосредствен до премиера Бойко Борисов.
Светослав Глосов е квалифициран инженер от Висшия институт по архитектура и строителство,специалност „ Промишлено и гражданско строителство ". Има специализации в региона на строителството и мениджмънта на строителния бизнес. Той е член на Управителния съвет на АПИ от юни 2017 година
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР