Промяна на курса на Европейския съюз (ЕС) след евроизборите през

...
Промяна на курса на Европейския съюз (ЕС) след евроизборите през
Коментари Харесай

Костадин Костадинов очаква промяна на курса на ЕС след евроизборите през юни

Промяна на курса на Европейския съюз (ЕС) след евроизборите през юни чака ръководителят на " ". Това разяснява той пред публицисти преди началото на интернационалната конференция " Ние сме младежите на Европа " в София. " Очаквам смяната да бъде за положителното на човечеството ", добави той, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Европейски Съюз е изправен пред два пътя – или се реформира и се трансформира в това, за което е умислен – свободна цивилизационна и просвета общественост на свободни страна, или ще бъде подложен пред доста съществени закани за оцеляването си – стопански, демографски, политически и военни ", разяснява Костадинов.

" Дали Европа ще бъде европейска и каква ще е ориста на младежите, които ще ръководят страната, са едни от главните провокации пред континента, счита ръководителят на " ". Според него е сложено под въпрос оцеляването на европейската цивилизация. " Важно е мнението на хората, които са бъдещето на Европа и света ", сподели още Костадинов във връзка днешния конгрес.

Според него най-големият късмет светът да има спокойно бъдеще е победа на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския на президентските избори в Съединени американски щати.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР