Промоутърите на румънския боксьор Богдан Дину искат да организират втори

...
Промоутърите на румънския боксьор Богдан Дину искат да организират втори
Коментари Харесай

Богдан Дину поиска нов мач с Пулев в България

Промоутърите на румънския боксьор Богдан Дину желаят да провеждат втори мач с Кубрат Пулев, този път в България, оповестява румънското издание prosport.ro. Кобрата победи своя противник с нокаут в седмия рунд в дуела им в Коста Меса, Калифорния на 23 март, само че в следствие Дину апелира изхода от срещата поради непозволени удари в тила от страна на Пулев, като довечера Спортната комисия на Калифорния ще прегледа случая. Комисията би трябвало да вземе своето решение до 48 дни, само че от екипа на Дину са уверени в позитивния излаз.

“Пулев нанесе прекалено много удари след гонга. Не единствено в последния рунд, само че и преди този момент. Реферът на кръга бе неуверен и не взе нужните решения. Дори имаше запис, за жалост към този момент заличен, в който Пулев споделя на съдията по време на едно спиране, че не би трябвало да не помни шоуто ”, разяснява президентът на промоутърската компания Кинг Промоушън Шорин Флореа.

Фактът, че жалбата на Дину бе призната за разглеждане от Спортната комисия на Калифорния, дава очаквания на румънеца и неговия щаб. “Обикновено сходни тъжби не се одобряват за разглеждане, в случай че нямат късмет да бъдат утвърдени. Нашите американски юристи са подготвили добре учредено дело. На чуването ще бъдем показани от промоутъра Грег Коен ”, споделят от екипа на Дину.

Междувременно промоутърската компания на румънеца желае да провежда втори мач сред двамата в България, в който да взе участие и братът на Кубрат – Тервел. “Ще го победя в неговия дом, нямам самообладание за отмъщението и да потвърдя, че той не е по-добър от мен ”, сподели Дину. “За брата на Кубрат сме подготвили Цезар Журатони, който имаше неприятен интервал, само че през тази година се завърна по-силен и желаеме да се бие за континентална или интерконтинентална купа. Друг вид е Даниел Буциуц, имаме и други боксьори. Ще бъде една изключителна церемония и съм сигурен, че Дину ще победи. Богдан може да победи Пулев на всички места ”, разяснява Флореа.

На днешното съвещание на Спортната комисия на Калифорния ще бъде прегледан и скандалният случай сред Кубрат Пулев и репортерката Дженифър Равало, поради който правата на Кобрата краткотрайно бяха спрени в щата. По този проблем решението също ще стане ясно до 48 дни. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР