Промоутърът Оскар де ла Оя (Golden Boy Promotions) обяви в

...
Промоутърът Оскар де ла Оя (Golden Boy Promotions) обяви в
Коментари Харесай

Стана ясен следващият съперник на Райън Гарсия

Промоутърът Оскар де ла Оя (Golden Boy Promotions) разгласи в обществените мрежи, че двама от най-разпознаваемите му бойци в супер лека категория - известният американски нокаутьор Райън Гарсия (24-1, 20 нокаута) и някогашният първенец в обединената дивизия Хосе Рамирес (28-1, 18 нокаута) - водят договаряния за дуел. Де Ла Оя написа, че " от пръв взор борбата е все по-близо и по-близо и ще се случи ".

А мениджърът на някогашния първенец Рик Мириджан даже счита, че " Райън и Хосе ще слагат връх по брой продадени билети в Калифорния. Първо, и двамата са нереално известни тук, и второ, това е просто приказен пердах, съвършен за малкия екран. "

Миналата година Гарсия загуби с нокаут от Джервонта Дейвис, а по-късно се оправи с Оскар Дуарте.

Райън се опита да договаря за дуел с първенеца на WBC Девин Хейни, а по-късно се трансферира на първенеца на WBA Роландо Ромеро. Очевидно му е било обяснено, че " Роли " е задължен първо да даде реванш. Преди това Рамирес се е състезавал за Top Rank на Боб Аръм. Той беше международен първенец на WBC и WBO, бореше се за безспорната купа и загуби надпреварата от Джош Тейлър.

Търсейки допустимо най-вече дуели за пари, Хосе реши да продължи кариерата си с GBP. Преди това той отхвърля дуел с (по това време) първенеца на WBC Реджис Прогреис.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР