Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, обяви, че е

...
Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, обяви, че е
Коментари Харесай

Мениджърът на Кобрата го прецака с мач срещу Джошуа на 28 октомври

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, разгласи, че е намерил заместител на българския боксьор Кубрат Пулев, в случай че той откаже да се бие с неговия клиент на планувания за 28 октомври конфликт в Кардиф.

Кобрата е главен кандидат за пояса на IBF, който е владеене на британеца. Българинът обаче подвигна скандал на своя управител Кале Зауерланд, обвинявайки го, че е работил зад тила му при уреждането на конфликта и че датата на дуела идва прекомерно скоро за него.

Пулев показа, че няма по какъв начин да се приготви толкоз бързо за сходна грандиозна борба и желае тя да се реализира по-късно.

Хърн обаче е корав, че в случай че Кобрата не желае да се бие на 28 октомври, то мачът изобщо няма да се организира. Промоутърът на Ей Джей към този момент е измислил проект " Б ", в случай че българският боксьор прецака сделката.

" Ако Пулев няма предпочитание да се бие, тогава идващият кандидат в ранглистата на Международната боксова федерация е Карлос Такам. Това още веднъж ще е тежък дуел. Всички диалози с Кале Зауерланд са положителни. Ясно е, че той ще би трябвало да се разбере с Пулев, за който това е огромна опция. Той ще изкара доста пари. Убеден съм, че този мач ще се състои на 28 октомври ", съобщи Еди Хърн пред интернет боксовата телевизия IFL, представен от Sporta.bg.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР