Промоутърът Франк Уорън изобщо няма да се противопостави на събирането

...
Промоутърът Франк Уорън изобщо няма да се противопостави на събирането
Коментари Харесай

Жан се връща на ринга през декември, иска бой с Уайлдър и Усик

Промоутърът Франк Уорън въобще няма да се опълчи на събирането на кръга на Жилей Жан и някогашния международен първенец на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър. Китаецът завоюва нощес с нокаут против Джо Джойс в реванша сред двамата и се трансформира в главен претендент за пердах за международната купа. Уорън има вяра, че преди съдбовния удар в 3-ия рунд, Джойс се е „ справил “ със стила на левичаря Жан, който завоюва и първия мач с механически нокаут.

„ За страдание, пропускът във фокуса и фактът, че той се извиваше под ръката на съперника си доведоха до първокачествен нокаут. Това, което Жан направи, е необикновено “, разгласи Уорън.  „ Бойците губят и се връщат. Виждал съм това доста, доста пъти. "

„ Джойс е на 38 години, не е от младите, само че мачовете му при експертите не са толкоз доста. От него зависи да реши. Да забележим. Но той би трябвало съществено да намерения за това. Много мъчно ще се върне. Предстоят борби за него, само че нито една няма да е лесна. Може би той ще реши, че пенсионирането е допустимо “, сподели още Уорън.

Promoter discusses Joe Joyce's performance tonight and previews Tyson Fury vs. Francis Ngannou
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР