Промоутърът Еди Хърн спомена, че има възможност бившият световен шампион

...
Промоутърът Еди Хърн спомена, че има възможност бившият световен шампион
Коментари Харесай

Джошуа може да спре с бокса след реванша с Руис

Промоутърът Еди Хърн загатна, че има опция някогашният международен първенец в тежка категория Антъни Джошуа да се пенсионира след мачът реванш с Анди Руис. Двамата ще се се изправят един против различен още веднъж на 7-ми декември в Саудитска Арабия.

На въвпрос по отношение на идващия противник на спечелилия от дуела сред Джошуа и Руис промоутърът съобщи, че това сигурно би бил Дионтей Уайлдър, в случай че "Бронзовият бомбардировач " не се бие с Тайсън Фюри.

"В момента Джошуа е фокусиран само върху това да победи Руис и още веднъж да стане международен първенец в тежка категория. Да се трансформира в най-великият в този спорт. Ако мексиканецът победи, промоутърът му ще опитва да го изправи против Уайлдър ", съобщи Хърн.

"Но в случай че Ей Джей победи, кой знае какво ще направи? Може да се откаже. Вероятно ще помислите, че се пробвам да привлека внимание, само че всичко е допустимо ", съобщи Хърн.

Това не е първият път, в който Хърн приказва за вероятно отричане на Джошуа, което кара почитателите да си мислят, че това е следващият му пиар ход, с който се пробва да продаде повече билети за идната среща.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР