Промоциите вече не са това, което бяха, или поне тези

...
Промоциите вече не са това, което бяха, или поне тези
Коментари Харесай

Уникална лятна промоция в Северозапада! Интернет прегря от смях

Промоциите към този момент не са това, което бяха, или най-малко тези в Северозапада. Ясен образец за това е новаторска реклама, която в действителност може и да не притегли доста клиенти, само че за сметка на това ще донесе повече облаги на търговците, написа " Булнюз ".

Примерът, който бе илюстриран с показателна фотография, е от последните дни от магазин в центъра на Берковица.
Оказва се, че съобразителен търговец, осланяйки се на опита си, че в горещините се пие повече бира, решил да „ пусне на промоция “ една от известните марки бира в България. Магазинерът коригирал „ остарялата цена “ от 2.49 лева с, „ промо цена “ - 2.70 лева

Редовните потребители на пивото в началото не обърнали внимание на рекламата, само че бдителни жители бързо забелязали „ промоцията “. След като фотографията с рекламата на промоционалната биричка бе оповестена в мрежата, реакцията на потребителите в интернет на закъсня, а мненията под неповторимата фотография незабавно заваляха. Хората даже се майтапят, че върви с пакет кебапчета или комплект стъклени халби.

Не липсваха и мнения, в които се сравняваха курортния статут на Берковица с тези по морето.
Не е ясно какъв брой от клиентите на локалния супермаркет са се възползвали от промоционалната цена на бирата, само че сигурно притежателя на обекта е един от революционерите в рекламния бизнес.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР