Променят работното време на в Пловдив. Тя ще работи вече

...
Променят работното време на в Пловдив. Тя ще работи вече
Коментари Харесай

Удължават работното време на синята зона в Пловдив

Променят работното време на в Пловдив. Тя ще работи към този момент от 08:30 ч. до 18:30 ч. Причина за смяната са голям брой молби на живущи в Централна градска част, заради неспособност да паркират пред домовете си след работа. „ Получихме десетки сигнали на жители – писмени и устни, които живеят в обсега на „ Синята зона “, че след работа не могат да намерят място къде да паркират колите си, защото крайният час за зоните с платено паркиранее 17:30 ч. След този час пловдивчани от прилежащи на „ Централен “ региони стопират колите си, неограничени от времето “, изясни отрасловият заместник-кмет Тодор Чонов. Той добави, че това затруднява живеещите в обсега на „ Синя зона “, които се прибират от работните си места и макар, че са платили своя абонамент, мъчно намират свободно място за паркиране покрай домовете си.
Отново по молба на жители в обсега на „ Синя зона “ ще бъдат включени и бул. „ Марица “ – Юг от улица „ Стефка Николова “ до улица „ Чардафон “, улица „ Генерал Данаил Николаев “, улица „ Мечников “ и улица „ Елиезер Калев “. Тези и други промени са залегнали в плана на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за реда за прекъсване, престой и паркиране на пътни транспортни средства, който е оповестен на уеб страницата на община Пловдив.
 София: Ще има ли синя зона 7 дни в седмицата, а зелена и в събота? София: Ще има ли " синя зона " 7 дни в седмицата, а " зелена " и в събота?
От септември може да има " синя зона " в София 7 дни в седмицата, а " зелената " да работи и в събота. Това предложение за промени в Наред...
Предстои предложенията за новото работно време и обсега на улиците в „ Синя зона “ да бъдат разисквани в непрекъснатите комисии и гласувани на съвещание на Общински съвет – Пловдив. За съпоставяне, в зоните за платено паркиране във Варна и Бургас се заплаща 1 лев на час и работят от 09:00 ч. до 19:00 ч. В София таксата е 2 лв. на час в „ Синя зона “ и 1 лев на час в „ Зелена зона “ с работно време от 08:30 ч. до 19:30 ч.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР