Промените за Симона Халеп през последните месеци не са никак

...
Промените за Симона Халеп през последните месеци не са никак
Коментари Харесай

Промените при Халеп не спират: Ще работи с бивша мениджърка на Григор Димитров

Промените за Симона Халеп през последните месеци не са по никакъв начин малко и се случват извънредно динамично. Румънката се пробва по всевъзможен метод да се върна на върха в международния тенис, откакто беше застигната от редица контузии и даже нямаше опция да пази трофея си от Уимбълдън през предишния сезон. Всичко това докара до сериозен спад във формата на балканската тенисистка, която изненадващо реши да сплоти сили със експерта Патрик Муратоглу. Доскоро французинът работеше дружно със Серина Уилямс и беше в съперниковия бокс, когато Халеп надделя американката във финала върху " свещената трева ".

Засега обаче съдействието сред двамата не се развива по никакъв начин сполучливо, като някогашната номер едно записа посредствени резултати на всички съревнования през сезона на червени кортове, а Муратоглу еднолично пое виновността за нейния неуспех и се извини на почитателите на Симона. Сега пък румънката е решила да направи още едно изобретение в кариерата си. Халеп през вчерашния ден разгласи в обществените медии, че завършва взаимната си работа с Виржиния Ружици, която заемеше длъжността на неин управител през последните 14 години.

Любопитна детайлност е, че състезателката се насочила към услугите на организацията " We Sport ", а овакантената служба ще бъде заета от Нина Венестрьом, чиито услуги ползваше Григор Димитров при започване на своята кариера.

It’s been a fantastic journey with Virginia Ruzici by my side ✨

Now, I’m excited to announce that I’ll be working with and the We Sport Agency team. Looking forward to the future!
— Simona Halep (@Simona_Halep)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР