Промените в зонирането удвоиха размера на разрешените къщи в Hogg

...
Промените в зонирането удвоиха размера на разрешените къщи в Hogg
Коментари Харесай

Окръг Джорджия иска да отхвърли съдебно дело от потомци на роби за пренасочване на домовете им на остров

Промените в зонирането удвоиха размера на позволените къщи в Hogg Hummock. Чернокожите поданици споделят, че по-големите домове в общността ще доведат до нараствания на налозите върху парцелите, които те няма да могат да си разрешат. Техният иск изисква от арбитър да разгласи, че новият закон е дискриминационен „ въз основа на раса и че затова е противоконституционен, незабележим и недействителен. “

Адвокатите на окръга подадоха правна молба на 20 ноември с искане арбитър от Върховния съд да отхвърли делото, отбелязвайки, че конституцията на Грузия дава на страната и локалните управляващи необятен имунитет от правосъдни разногласия.

Въпреки това Върховният съд на Джорджия постанови, че такава отбрана против правосъдни каузи, известна като върховен имунитет, не е безспорна. А гласоподавателите в щата през 2020 година утвърдиха конституционна корекция, включваща лимитирани изключения. В него се споделя, че държавните управления могат да бъдат съдени, когато нарушават закона или конституцията.

Изслушване по правн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР