Промените в Конституцията бяха на парче с цел лични интереси.

...
Промените в Конституцията бяха на парче с цел лични интереси.
Коментари Харесай

Каракачанов: Кабинетът Главчев може да стане и редовен

Промените в Конституцията бяха на парче за персонални ползи . Това разяснява пред Българска национална телевизия водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

Служебният кабинет е партийно държавно управление, съобщи той. Според прогнозата му кабинетът Главчев може и да ръководи по-дълго и даже да стане постоянно държавно управление. Вероятно ще се търси смокинов лист.

Вътрешна македонска революционна организация изрично няма да влиза в ръководство със сглобката, стана ясно от думите му. Той се разгласи против политиката, която се води извън . Видно е за всички, че огромните промени ще се случат след изборите в Съединени американски щати, счита Каракачанов. Светът се изправя пред световен спор, уверен е той.

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация настоя за целенасочена политика, без да вършим зиг-зази. Каракачанов желае стратегия за ръководство на България съгласно ползите на страната. На тези избори партията ще се яви независимо. България би трябвало да се ръководи от хора, мислещи за България, безапелационен бе той.
 С новата Конституция политическата бухалка е налице, скочиха следователите Обновена
С новата Конституция политическата бухалка е налице, скочиха следователите

Кадруването в правосъдната система трябвало да е от магистратите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР