Променете ежедневието във вашата връзка и ще видите как ще

...
Променете ежедневието във вашата връзка и ще видите как ще
Коментари Харесай

Ползите от 90 дни без секс

Променете всекидневието във вашата връзка и ще видите по какъв начин ще се влюбите в колегата си, само че и още веднъж ще копнеете за него във всеки смисъл на тази дума.

Дали въздържанието е в действителност потребно? Или към момента не е здравословно да пренебрегвате естествените потребности? Много хора се насочват към самоограничение, макар че се намират в постоянни връзки, или брак. Но след 90 дни без секс, мнозина признават, че са били доста по-влюбени и че са изпитвали доста по-голяма обич към колегата, за разлика отпреди.Ето три отлични аргументи за от време на време да се въздържате от секс:

1. Възраждане на пристрастеността във връзката

Ако желаете да обновите пристрастеността във връзката, може би в този момент е най-хубавото време за известно време да се въздържате. Променете всекидневието във вашата връзка и ще видите, че още веднъж ще се влюбите в колегата и че доста повече ще копнеете за него, в дословния смисъл на думата. След избран интервал от време, прекаран във самоограничение, пристрастеността във вашата връзка още веднъж ще се разпали, а първият секс след този дълъг интервал от време сигурно ще бъде вманиачен и паметен.

2.Подобряване на интимната връзка с колегата

Съгласни сме, че сексът е доста значим детайл във всяка зряла прочувствена връзка, само че краткотрайното самоограничение може единствено да укрепи и усъвършенства всички останали сфери от връзката ви, написа За дамата. Възползвайте се от времето без секс, с цел да се фокусирате върху ползите, страховете и очакванията на вашия сътрудник и поемайте колкото е допустимо повече от хубостта на платоническите връзки.

3. По-лесно ще различавате любовта от пристрастеността

Трудно е да се разедини пристрастеността от любовта, изключително в началната фаза на една връзка, на първо място поради разбушувалата си химия. Но краткотрайното самоограничение от секс ще ви помогне с колегата да осъществите дълбоки интимни милувки, без главния физически контакт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР